Uitagenda

29
Nov

Zondagmiddagpodium: Nesjomme

Hoofddorp
Sunday, 29 November, 2015 - 14:00

Duo Nesjomme speelt een meeslepend repertoire met Klezmer en Jiddische liederen. Zo veelzijdig als ze zijn, weten zij ook een Sefardisch (mix van Spaans, Turks en Portugees) lied met enthousiasme te brengen.

Lees verder
31
Oct

Braderie

Hoofddorp
31 t/m 21 okt 2015

Gezellige markt waar u terecht kunt voor een breed assortiment aan (streek)producten; van kleding en sieraden tot huis- en tuindecoraties.

Lees verder
20
Feb

Osiris Trio

Cruquius
Saturday, 20 February, 2016 - 20:15

“Er is niets zo geweldig als kamermuziek”, vindt het Osiris Trio dat altijd weer muzikale grenzen opzoekt. Zij spelen Beethoven, Brahms, Van Oosten.

Lees verder
Dat Haarlemmermeer een aantrekkelijke gemeente is om te wonen, te werken en te recreeren is al langer bekend. Ik draag dat vaak en met groot plezier uit. Ook op deze plek: de Haarlemmermeer portal! Opnieuw een aanvulling op de vele manieren waarop inwoners, bezoekers en ondernemers met elkaar en met ons in contact kunnen komen. Tegelijkertijd wordt onze gemeentelijke dienstverlening hierdoor nog verder verbeterd. Dat is pure winst; voor u en voor ons.

Pure winst; voor u en voor ons

Theo Weterings, burgemeester
Ik onderneem in Haarlemmermeer omdat ik het een prachtige gemeente vind. De mentaliteit die heerst is 'the sky is the limit' in plaats van 'doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg'. Iets waar ik me helemaal in kan vinden. Mensen uit Haarlemmermeer zijn vriendelijk en ontzettend slim, dat woont en werkt heel prettig! En ze lezen ook veel, als je kijkt naar de kinderen blijven we al jaren een enorme groei zien in verkoop. Dat komt mede door de buitengewone kwaliteit van onderwijs. Geef mij maar Haarlemmermeer, da's mooier dan Parijs.

The sky is the limit

Lisa Snijders, Boekverkoper van het Jaar 2015, boekhandel Stevens
Wij wonen sinds 1972 heel graag in deze landelijke gemeente omdat zij centraal gelegen is, stadse eigenschappen heeft op cultureel en economisch gebied én haar dorpse charme heeft behouden.

Landelijk, centraal én stads

Jan & Mariëtte Patist
Vanwege bereikbaarheid en een goede ligging ten opzichte van Schiphol is mijn bedrijf gevestigd in gemeente Haarlemmermeer. Ik ben in het jaar 2000 verhuisd naar deze gemeente, omdat ik dichtbij mijn onderneming wil wonen, maar ook dichtbij de luchthaven.

Bereikbaarheid en een goede ligging

Atilay Uslu, oprichter Corendon