Uitagenda

06
Feb

Tentoonstellingen op Fort bij Aalsmeer

Aalsmeerderbrug
6 february t/m 31 dec 2016

Fort bij Aalsmeer was ter verdediging van de Haarlemmerringdijk, ringvaart en de droog blijvende terreinstrook. Ook diende het ter verdediging van de Aalsmeerderweg met de Aalsmeerdertocht.

Lees verder
07
Feb

The Best of IDFA on Tour

Hoofddorp
Sunday, 7 February, 2016 - 13:00 to 00:00

De Tour laat de volgende documentaires zien: Ninnoc van Niki Padidar, winnaar van de IDFA Award for Best Children’s Documentary. Nederland, 2015. Lengte: 18 min.

Lees verder
07
Feb

Lazy sunday jazz

Hoofddorp
10 jan t/m 27 march 2016

Zie de poster voor het programma.

Lees verder
Dat Haarlemmermeer een aantrekkelijke gemeente is om te wonen, te werken en te recreeren is al langer bekend. Ik draag dat vaak en met groot plezier uit. Ook op deze plek: de Haarlemmermeer portal! Opnieuw een aanvulling op de vele manieren waarop inwoners, bezoekers en ondernemers met elkaar en met ons in contact kunnen komen. Tegelijkertijd wordt onze gemeentelijke dienstverlening hierdoor nog verder verbeterd. Dat is pure winst; voor u en voor ons.

Pure winst; voor u en voor ons

Theo Weterings, burgemeester
Ik onderneem in Haarlemmermeer omdat ik het een prachtige gemeente vind. De mentaliteit die heerst is 'the sky is the limit' in plaats van 'doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg'. Iets waar ik me helemaal in kan vinden. Mensen uit Haarlemmermeer zijn vriendelijk en ontzettend slim, dat woont en werkt heel prettig! En ze lezen ook veel, als je kijkt naar de kinderen blijven we al jaren een enorme groei zien in verkoop. Dat komt mede door de buitengewone kwaliteit van onderwijs. Geef mij maar Haarlemmermeer, da's mooier dan Parijs.

The sky is the limit

Lisa Snijders, Boekverkoper van het Jaar 2015, boekhandel Stevens
Wij wonen sinds 1972 heel graag in deze landelijke gemeente omdat zij centraal gelegen is, stadse eigenschappen heeft op cultureel en economisch gebied én haar dorpse charme heeft behouden.

Landelijk, centraal én stads

Jan & Mariëtte Patist
Vanwege bereikbaarheid en een goede ligging ten opzichte van Schiphol is mijn bedrijf gevestigd in gemeente Haarlemmermeer. Ik ben in het jaar 2000 verhuisd naar deze gemeente, omdat ik dichtbij mijn onderneming wil wonen, maar ook dichtbij de luchthaven.

Bereikbaarheid en een goede ligging

Atilay Uslu, oprichter Corendon