Vanwege bereikbaarheid en een goede ligging ten opzichte van Schiphol is mijn bedrijf gevestigd in gemeente Haarlemmermeer. Ik ben in het jaar 2000 verhuisd naar deze gemeente, omdat ik dichtbij mijn onderneming wil wonen, maar ook dichtbij de luchthaven.

Bereikbaarheid en een goede ligging

Atilay Uslu, oprichter Corendon
Ik onderneem in Haarlemmermeer omdat ik het een prachtige gemeente vind. De mentaliteit die heerst is 'the sky is the limit' in plaats van 'doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg'. Iets waar ik me helemaal in kan vinden. Mensen uit Haarlemmermeer zijn vriendelijk en ontzettend slim, dat woont en werkt heel prettig! En ze lezen ook veel, als je kijkt naar de kinderen blijven we al jaren een enorme groei zien in verkoop. Dat komt mede door de buitengewone kwaliteit van onderwijs. Geef mij maar Haarlemmermeer, da's mooier dan Parijs.

The sky is the limit

Lisa Snijders, Boekverkoper van het Jaar 2015, boekhandel Stevens
Ik maak mij sterk voor startende ondernemers en zelfstandige professionals (ZP'ers) in Haarlemmermeer. 'Het ondernemen mogelijk maken' is daarbij mijn motto. Van delicatessenspeciaalzaak tot een revolutionair dienstverlenend concept: hier is het mogelijk!

Hier is het mogelijk!

Ap Reinders, wethouder Ondernemerschap, Sociale zaken en Arbeidsmarktbeleid
Waarom ik specifiek hier onderneem? Als regio hebben we alles: strand, woonwijk, steden, winkelcentra, de flowermainport, de luchthaven… Er zijn ook veel goede initiatieven. Neem stichting Bouwland. Daarmee zorgen we voor een betere balans tussen een mooie leefomgeving, een bloeiende economie en een prettig sociaal klimaat. Samen blijven we innoveren.

Innoveren met mensen die hier wonen en werken

Laurens Schenk, bedrijfs makelaar