Beukenhorst Zuid

Full service kantorenterrein Beukenhorst-Zuid is gelegen in de driehoek Amsterdam, Haarlem en Leiden, in de directe nabijheid van luchthaven Schiphol. 

Boesingheliede

De locatie ligt ten zuiden van Zwanenburg, op het kruispunt van de IJweg en de N232 (Schipholweg) en wordt in het noorden ingeklemd door de A9. 

Business Garden Hoofddorp

Business Garden Hoofddorp bestaat uit zelfstandige vrijstaande gebouwen varierend van 1800 tot 7000 m2 vloeroppervlak.

Cruquius Zuid

Bedrijventerrein voor lokale en regionale kleinschalige bedrijven. Cruquius Zuid ligt ten oosten van woonboulevard Cruquius en is prima te bereiken vanaf de N201.

De Hoek

De Hoek is een gemengd bedrijvenpark tussen de A4/A5, het spoor en de Kruisweg. Het bedrijvenpark wordt uitgebreid en geherstructureerd.

de Liede

De Liede bevindt zich tussen de rijksweg A9, de N205 en de Ringvaart. De komende jaren zal het terrein uitgebreid worden met circa 45 hectare.

De Pionier

De Pionier is een divers bedrijventerrein in Nieuw-Vennep. Het terrein heeft een omvang van 20ha bruto en heeft veel werkgelegenheid in de industrie- en dienstensector.

De President

De President is een modern, groen bedrijventerrein in Hoofddorp, midden in de Randstad. Het bedrijventerrein biedt zelfstandige en gezamenlijke huisvesting.

De Weeren

Bedrijventerrein De Weeren ligt in het noorden van de gemeente Haarlemmermeer. Het ligt tegen de A200 aan, aan de westkant van Zwanenburg en heeft een zeer strategische ligging.

Graan voor Visch Zuid

Graan voor Visch-Zuid ligt aan de zuidkant van Hoofddorp en heeft een multifunctioneel karakter. Naast bedrijven is hier onder andere het Luchtvaartcollege gevestigd.

Hanepoel

Het terrein Hanepoel ligt in het westen van de gemeente Haarlemmermeer. Het terrein is gesitueerd ten noordwesten van Zwaanshoek, nabij de Bennebroekerdijk. 

Hoofddorp Noord

Hoofddorp- Noord is een gemengd bedrijventerrein in het middensegment met zowel lokaal, regionaal als landelijk opererende bedrijven.

Hoofddorp-Centrum

De locatie Hoofddorp Centrum ligt centraal in de gemeente Haarlemmermeer, zoals de naam al doet vermoeden, in het centrum van Hoofddorp.

Kruisbaak

De gevestigde bedrijvigheid op terrein Kruisbaak in Lisserbroek bestaat uit plaatselijk en regionaal opererende bedrijven in onder andere autohandel, reparatie en de bouwsector.

Lijnden Q4

Lijnden Q4 wordt een gebied waarin verschillende functies worden gerealiseerd. Naast het bedrijventerrein staat er een hotel en komt er ruimte voor een combinatie van wonen en werken.

Nieuw Vennep Zuid

Nieuw-Vennep-Zuid is een parkachtig bedrijvenpark tussen de N207 en de N205 dat grenst aan de zuidoostkant van Nieuw-Vennep.

Park 20|20

Het innovatieve concept van Park 20|20 op Beukenhorst- Zuid integreert duurzaam bouwen, een hoogwaardige, inspirerende openbare ruimte en een nieuwe manier van werken.

PrimA4a

Het glastuinbouwgebied PrimA4a ligt in gemeente Haarlemmermeer en heeft 380 hectare beschikbaar voor glastuinbouwbedrijven.

RichPort

RichPort is een internationale kantorenlocatie met veel ruimte voor groen. Het Park ten westen van Aalsmeer, naast Amsterdam Schiphol Airport.

Schiphol centrum

Schiphol Centrum is sinds de opening van de terminal in 1967 ontwikkeld als het hart van de luchthaven. Vanaf de jaren ’90 heeft het gebied zich ook ontwikkeld als kantorenlocatie.

Pagina's