-geen-

Het jaarlijkse muziekfestival MeerLive in Hoofddorp is een van de grootste gratis festivals van Nederland. Jaarlijks verwelkomende wij tussen de 40.000 en 50.000 bezoekers. Mede door de vele sponsors uit Haarlemmermeer kan dit mogelijk gemaakt worden! Al reeds 13 jaar lang is MeerLive gezellig en toegankelijk voor alle doelgroepen.

Trots op Meerlive

Martin Langeveld, organisator MeerLive
Sinds ik Pier K heb leren kennen, is muziek terug in mijn leven. Het was nooit helemaal weg, maar wel had ik jaren geen trompet gespeeld. Nu speel ik alweer 10 jaar met heel veel plezier in Big Band Haarlemmermeer en in Cat’s Groove. En voor mijn gehele portie cultuur; theater, concerten, literatuur, beeldende kunst en zelfs yoga ben ik te vinden in Het Cultuurgebouw. Een prachtig gebouw, van en voor iedereen in Haarlemmermeer.

Muziek is mijn passie, cultuur mijn leven!

Ineke de Vries, verbinder, presentator en enthousiast amateurmuzikant
Als we als horeca ondernemers samenwerken, gaan we het redden. Ik zet me ervoor in dat mensen niet meer naar naastgelegen gemeentes hoeven voor een avondje gezellig uit! Met 73.000 inwoners in Hoofddorp is daar echt behoefte aan. Daarom organiseren wij Haarlemmermeer culinair. Hoe meer horecabedrijven meedoen, hoe beter! We hebben al twintig ondernemers.

Horeca samen op de kaart zetten

Jos Bolte, eigenaar bar-bistro Joseph
Claus hoort bij de Haarlemmermeer! We bereiken niet alleen een brede doelgroep in de gemeente door onze vele mogelijkheden, maar we hebben ook een grote functie als werkgever. Werken bij Claus is bij jongeren razend populair. Over duurzaamheid: De Hoeve Mentz van 1858 is in 2013 nog springlevend en alle Claus medewerkers inclusief de familie Claus horen echt bij de Haarlemmermeer!

Sociale functie in Haarlemmermeer

Rick Claus, Claus Park Collection