Het jaarlijkse muziekfestival MeerLive in Hoofddorp is een van de grootste gratis festivals van Nederland. Jaarlijks verwelkomende wij tussen de 40.000 en 50.000 bezoekers. Mede door de vele sponsors uit Haarlemmermeer kan dit mogelijk gemaakt worden! Al reeds 13 jaar lang is MeerLive gezellig en toegankelijk voor alle doelgroepen.

Trots op Meerlive

Martin Langeveld, organisator MeerLive
Ik speel trompet in bandjes, ga graag naar concerten, bezoek musea en exposities en ik lees graag een goed boek. Voor mijn portie cultuur kan ik goed terecht in het Cultuurgebouw in Hoofddorp. Ik geniet er wekelijks van muziekles, yoga en beeldende kunst. Het gebouw is van en voor iedereen, professioneel én amateurs! Mijn wens is dat we er ons allemaal thuis voelen.

Cultuur is mijn leven, mijn passie

Ineke de Vries, Projectmanager Cultuurgebouw
Als we als horeca ondernemers samenwerken, gaan we het redden. Ik zet me ervoor in dat mensen niet meer naar naastgelegen gemeentes hoeven voor een avondje gezellig uit! Met 73.000 inwoners in Hoofddorp is daar echt behoefte aan. Daarom organiseren wij Haarlemmermeer culinair. Hoe meer horecabedrijven meedoen, hoe beter! We hebben al twintig ondernemers.

Horeca samen op de kaart zetten

Jos Bolte, eigenaar bar-bistro Joseph
Claus hoort bij de Haarlemmermeer! We bereiken niet alleen een brede doelgroep in de gemeente door onze vele mogelijkheden, maar we hebben ook een grote functie als werkgever. Werken bij Claus is bij jongeren razend populair. Over duurzaamheid: De Hoeve Mentz van 1858 is in 2013 nog springlevend en alle Claus medewerkers inclusief de familie Claus horen echt bij de Haarlemmermeer!

Sociale functie in Haarlemmermeer

Rick Claus, Claus Event Center