Papa's Beach House

Aan de oever van de recreatieplas ligt Papa’s Beach House. De stoere buitenlocatie is te huur voor zakelijke meetings, bruiloften en evenementen, maar je kunt er ook dineren in het authentieke restaurant of op één van de terrassen. Geniet van lekkere, internationale gerechten en heerlijke drankjes tijdens lunch of diner. Uiteraard ben je ook welkom voor een kop koffie of een ander drankje na een wandeling in het bos. Met de gezellige buitenterrassen is Papa’s Beach House een perfecte locatie voor wandelaars en zonaanbidders, maar ook in de winter is het heerlijk warm bij de openhaard. Meer informatie... 

Zwemmen

In het Haarlemmermeerse Bos kun je op twee plekken zwemmen, in de Spartelvijver en bij het Zuidstrand. Meer informatie over de kwaliteit van het zwemwater vind je hier...

Bomen- & insecten pad

Het Haarlemmermeerse Bos is uitermate geschikt om te wandelen. Zo is er een tweetal mooie paden om te ontdekken: het bomenpad en het insectenpad.

  • Het bomenpad is 3 kilometer lang. Het pad, dat deels onverhard is, voert langs veel voorkomende boom- en heestersoorten. In totaal wandel je langs 67 bomen en struiken.
  • Het insectenpad is 1,5 kilometer lang. Op de borden langs het pad vind je informatie over veelvoorkomende insecten in het bos. Vooral op zonnige dagen heb je grote kans om veel insecten te zien.