't Fort

Op deze markante locatie, in het oude fort van Vijfhuizen genieten u van ultieme gastvrijheid en heerlijk eten.

 

Arabesque

Restaurant Arabeque is een modern en strak ingericht restaurant, maar ademt daarnaast ook een echte Midden-Oosterse sfeer.

Bar Bistro Joseph

Bar Bistro Joseph is een uitstekende gelegenheid voor diner, ook bieden wij de mogelijkheid om met je personeel bij overwerk met je zakenrelatie informeel een heerlijke maaltijd te gebruiken.

Barraca

Rodizio staat voor de unieke wijze van bediening. Onze Passadores lopen continu rond met grote spiesen en snijden op verzoek een mooi stuk vlees aan tafel voor je af.

Bij Qunis

In maart 2015 starten Ronald en Tamara Kunis restaurant Bij Qunis in het oude gemaal De Lynden gelegen in Lijnden. 

Bij Thomas & Hendrik

Thomas uit Noordwijk en Hendrik uit Lisserbroek, samen zijn ze stoer, verrassend, vernieuwend, vertrouwd en informeel, ouderwets gezellig met gerechten en dranken die iedereen kent!

Bistro De Pimpernel

Bistro De Pimpernel is een informeel Frans specialiteiten restaurant met een wisselende seizoenskaart. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreide wijnkaart.

Brasserie & Bar Courtyard by Marriott

In het Courtyard hotel bevindt zich de brasserie en hotelbar. In ons restaurant kun je terecht voor overheerlijke gerechten met een internationaal karakter.

Brasserie de Houten Klaas

In het hart van de zaak staat een groot homarium, waar je heerlijk kunt proeven van de diverse soorten oesters en verse kreeft uit "eigen zee". 

Brugrestaurant Schiphol

In brugrestaurant A4 zijn verschillende restaurants en fastfoodketens gevestigd, zoals de Gouden Wok, Burger King en La Place.

Café Restaurant 't Kolkje

Gunstig gelegen aan de ringvaart bij Hillegom, met ruime parkeergelegenheid is 't Kolkje prima geschikt voor een gezellige lunch, diner of feest.

Café Restaurant Wink

Geniet van het uitzicht op de ringvaart met een ongedwongen gastvrijheid. Café Restaurant Wink beschikt over verschillende ruimtes voor je vergaderingen, bruiloften en diners.

Casa Exotica

Bij Casa Exotica kun je terecht voor al je exotische producten. Alles wat je nodig hebt voor onder andere de Surinaamse, Antilliaanse, Indische of Indiase keuken.

China Fantasy

China Fantasy biedt je een breed scala aan fraai opgediende oosterse gerechten, die gebaseerd zijn op oorspronkelijke recepten. De menukaart getuigt daarvan. 

Chinees Restaurant Golden Paradise

Golden Paradise is gespecialiseerd in gerechten volgens originele recepten uit Kanton, Shanghai, Szechuan, Peking.

Chinees restaurant Lotus

Bij Restaurant Lotus in Nieuw-Vennep kunt u Chinees, Indisch, Kantonees, Szechuan eten of eten afhalen.

Chinees specialiteitenrestaurant Jasmin

In een sfeer van warmte en gastvrijheid biedt restaurant "Jasmin" volop gelegenheid voor allerlei feestelijke ontmoetingen of gewoon voor een gezellig avondje uit. 

Claus Event Center

Ben je op zoek naar een sfeervol restaurant om gezellig te dineren met vrienden of familie? Claus in Hoofddorp heeft vier gezellige restaurants met ieder een eigen stijl en menukaart.

Da Rosario

Italiaans restaurant Da Rosario biedt warme- en koude voorgerechten, salades, pasta's, vlees- en visgerechten, desserts, pizza's en meer.

De Drie Gemalen

In ons sfeervolle clubhuis wordt je gastvrij ontvangen door onze medewerkers. Met de nieuwe menukaart kun je een heerlijke culinaire keuze maken. 

Pagina's