't Brinkertje

Peuterspeelzaal ‘t Brinkertje hoort bij Kindercentrum Spaarndam. Het gebouw ligt midden in het dorp en grenst aan het dorpshuis.

't Groene Eiland

Een BSO met BSO FUN; een fantastisch programma van activiteiten met wisselende thema’s. Steeds een ander thema betekent steeds weer nieuwe uitdagingen, activiteiten en pret.

't Roefje

De knusse peuterspeelzaal 't Roefje is bestemd voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

't Wolfje

Kinderdagverblijf 't Wolfje in Vijfhuizen biedt kleinschalige kinderopvang in een huiselijke sfeer, met oog voor natuurbeleving. 

't Woudlopertje

Kinderopvang ‘t Woudlopertje staat voor kwalitatief hoogstaande opvang van kinderen van acht weken tot 13 jaar oud in een uitdagende leef- en leeromgeving.

Aldoende

Samen spelen met andere peuters op een plek waar plezier en ontwikkeling centraal staan. Dat is peuterspeelzaal Aldoende in Zwanenburg. 

Babino Hoofddorp

Deze kleurrijke locatie is samen met de buitenschoolse opvang gelegen in twee groepsruimtes aan de Hammerskjöldstraat in de wijk Pax.

Baloe

Kinderdagverblijf Baloe is in het centrum van de wijk Toolenburg gelegen. Tegenover het dagverblijf ligt een prachtige speeltuin.

BemBemKidzz

BemBemKidzz is een gezellige, huiselijke gastouderopvang.

Blijweg

BSO de Blijweg is een middelgrote BSO, gevestigd in twee speciaal daarvoor ingerichte lokalen in de school. De BSO heeft twee horizontale groepen.

Boogies Wonderland 2

Een kleinschalige buitenschoolse opvang waar de kinderen van de Montessori basisschool De Boog voor en/of na schooltijd worden opgevangen waar kinderen in een vertrouwde omgeving komen spelen.

Bornholm

Kinderdagverblijf Bornholm ligt midden in de wijk Bornholm. Het dagverblijf werkt nauw samen met de peuterspeelzaal en de buitenschoolse opvang die ook in dit pand aanwezig zijn.

Boshummel

Peuterspeelzaal Boshummel is bestemd voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

BSO Vredeburg

Buitenschoolse opvang Vredeburg verzorgt de voorschoolse-, tussenschoolse en naschoolse opvang voor basisschool Vredeburg.

Burchtpoort

Bij kinderdagverblijf Burchtpoort van Kinderopvang Op Stoom wordt alle dagen van de week heerlijk gespeeld, gesport, geknutseld en gelachen!

Buutvrij

Buutvrij klinkt spontaan, speels en is uitdagend. Buutvrij verwijst naar spelen, bewegen en ontspanning.

Caleidoscoop

BSO Caleidoscoop biedt buitenschoolse opvang en voorschoolse opvang aan voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Christelijke Kinderopvang De Parel

BSO+kdv Op Kinderdagverblijf Christelijke Kinderopvang De Parel worden er activiteiten ondernomen die aansluiten bij de leeftijd van de kinderen zoals: liedjes zingen, spelletjes spelen en knutsele

CompaNanny Schiphol Centrum

CompaNanny kinderopvang Schiphol Centrum is gevestigd in het hart van Schiphol Centrum: The Base (het voormalige Triport gebouw).

CompaNanny Schiphol Rijk

Het pand van CompaNanny kinderopvang Schiphol Rijk is speciaal ontworpen voor de opvang van  kinderen. De groepen zijn ruim en door het gebruik van veel ramen transparant en licht.

Pagina's